90-year-old-woman-road-trip-cancer-treatment-driving-miss-norma-6

90-годишна старица со рак се одлучи за патување наместо за хемотерапија

Звучи навистина неверојатно но, откако 90-годишната Норма беше дијагностицирана со рак, наместо да се лекува, одлучи да си приреди патување за кое отсекогаш сонувала.

kuhinja-1000x500-1000x500

Најголемите кулинарски катастрофи

Сите понекогаш се врткаме во кујната, но малку се оние кои иако знаат дека немаат посебен кулинарски талент, сепак тргнуваат во поход за припрема на вкусни јадења и предјадења.