san-marino-05

12 факти за Сан Марино кои веројатно не ги знаевте

Дека се наоѓа во Италија најверојатно знаете, но следните факти за една од најмалите држави во светот најверојатно не сте ги знаеле:

ramstore-mall

Рамстор Мол во потрага по совршената жена

Припадничките на понежниот пол од денеска, 1 март, имаат можност да се вклучат во големата кампања на Рамстор Мол „Совршена жена“ која ќе биде активна во текот на целиот месец Continue reading