neapolitan-fudge-3

Кремасти и лесни трибојни колачиња

Доколку сте во потрага по колачиња кои не само што ќе ви ја задоволат потребата за благо, туку и ќе ви ја разубават трпезата, тогаш се наоѓате на вистинското место.

Cyprus_Varosha_in_heyday_Wmedia_rsz

Вароша – кипарскиот „град на духови“

На почетокот на 70-те години на минатиот век, кипарскиот град Вароша претставувала примамлива туристичка дестинација, посетувана од ѕвездите како Бриџит Бардо, Пол Њуман и Елизабет Тејлор.