MTM2NzYxNTc4ODc5MDY3NzQz

Новиот ангел на „Victoria’s Secret“ ќе ве остави без зборови

Запознајте ја 22-годишната Џозефина Скривер, која тукушто „ги доби“ престижните крилја на „Victoria’s Secret“.

sedum-lesni-frizuri-za-sekoj-den-660x300

Седум лесни фризури за секој ден од неделата

Доколку сакате различен изглед за секој ден од неделата, а немате многу време да и посветите на косата, ова е идеално видео за вас. 

thumb

Монсанто – необично село издлабено во карпи

Во падините на прекрасната планина Монсанто во Португалија, се наоѓа истоименото камено селце, кое плени со неговата необичност и автентичност.

PicMonk-1000x500

Двегодишно патување забележано на цртежи

Некои од своите патувања носи спомени, некои сувенир или разгледници, а некои луѓе, како Миси Данавеј носат многу тетратки и блокови исполнети со цртежи од сè што виделе и доживеале.