12555879_1113218318688698_1293002091_n

Магијата на Швајцарија: Планини, реки и вкусна чоколада

Мартина Бисаз секој викенд патува низ Швајцарија и со фото апаратот ги бележи сите убавини на оваа земја. Своите фотографии таа ги објавува на Инстаграм.

15319080915_9de04d76ba_b

Прекрасен документарен филм за Шар-Планина

Восхитувајќи се на далечните природни места ширум светот, често забораваме на работите кои ги имаме блиску до нас, а кои пленат со својата неверојатна убавина.

PicMonkey-Collage22-1000x500

Накит кој живее и расте додека го носите

Ако се сложиме дека природното крзно одамна престана да биде тренди, а за причините и да не зборуваме, можеби нешто од природата сепак може да го замени тоа празно место Continue reading