living-the-life-you-want-2

15 совети до поздрав и посреќен живот

Велат, „во здраво тело – здрав дух“, но животот не учи дека ова е кружен процес, без кој телото не би било здраво доколку немаме внатрешен мир.

1a4aae2db39d712a889545784757f514

Фризури кои изгледаат одлично со зимска капа

Се разбудивте со лоша фризура, а треба да излезете од дома што поскоро? Познатата корисничка на каналот YouTube сподели интересен туторијал на нејзиниот канал, каде нуди четири совети за фризура Continue reading

Depositphotos_24195655_original

Домашно средство за чистење на стаклени површини

Средството за чистење на прозори и огледала подготвено во домашни услови е одлична замена за средствата кои се продаваат по продавниците.

NASLOVNA-1000x500

Тапети како мурали во вашиот дом

Ѕидните мурали изгледаат одлично во различни ентериери, нашчесто го украсуваат просторот без премногу мака, а благодарение на сè подобрите дизајнерски решенија изборот на мотиви на тапетите е поинтересен и покреативен Continue reading