o-PARENTING-facebook

Старомодни совети за родителството кои сѐ уште важат

Сите деца се различни, па затоа постојат разни теории околу воспитувањето и советите кои треба да се прифатат, но и оние кои треба да се отфрлат. 

etoday-horz(1)

Сосема неочекуван начин да носите кошула

Сите со нетрпение чекаме да дојде пролетта и да ги соблечеме дебелите палта и јакни! Но, кога подобро ќе размислиме овој преоден период не мора да биде здодевен и ни Continue reading

future3GLGL-1000x500

Вака ќе изгледа светот за 100 години

Понекогаш СФ филмовите и книгите едноставно не се доволни – фантазијата е едно, но секогаш сакаме науката да ни каже и потврди како ќе живееме, да речеме, за 100 години.