menstrual-cycle

7 грешки кои го пореметуваат месечниот циклус

За поголемиот дел од жените менструацијата не е воопшто пријатно искуство, бидејќи често е проследена со болни грчеви, неправилно крвавење, нервоза и други видови непријатни симптоми.

effective-online-communication

10 правила за комуникација

Постојат неколку правила кои се основни за добра комуникација. Треба да ги имате на ум и да ги применувате во секојдневната конверзација со луѓето кои ги среќавате во бизнис и приватни Continue reading

PicMonke1-1000x500

Само за вистински перфекционисти

Дали затоа што слабо се снаоѓате во нередот или затоа што верувате дека секоја средена полица пријатно влијае на средината, на вашата работна маса нема неважни детали, нема заостанати ливчиња, Continue reading