How-to-Bake-the-Perfect-Bundt-Cake-02

Мек како душа: Рецепт за куглоф

Куглоф е еден од глобално најпознатите колачи ширум светот, Французите тврдат дека тие се неговите творци, меѓутоа, постојат различни варијанти на овој десерт низ останатите европски земји.

Travelbox-Stefan-Juust-Storage-for-Portable-Living-Interior-Humble-Homes

„Травелбокс“ за урбани номади

Сега на патување можете да го понесете својот кревет, заедно со столицата и масата, просторот за личните работи и местото за велосипедот и сето тоа убаво спакувано во орман, кој Continue reading

Drawing-Picture

Како да си сочувате цртежите на децата?

Цртежите на децата можат да направат проблем доколку немате совршено место за нивно чување. Затоа има неколку начини да ги сочувате.

Marriage-proposal-647x395

Важни работи што секоја жена треба да ги направи пред брак

Неколку експерти за врски за магазинот WomensHealth открија кои работи треба секоја жена да ги направи пред да стапи во брак.

516219878_1280x545

Поглед над Антарктикот со дрон

Дали сте подготвени да се наежите? Швеѓанецот Кал Лјунг оваа година помина 16 дена на Антарктикот, каде прекрасните пејзажи и дивината ги снимаше со DJI Phanton 2 камера дрон. Погледнете Continue reading