PicMonkey Collage

Mаж создава илустрации од секој ден поминат со саканата

Куртис Виклунд, сакајќи засекогаш да ги памети моментите поминати со својата сакана сопруга, секој ден создава илустрации со кои ги документира добрите и лошите ситуации од нивниот заедничкиот живот.