stunningtreehouselondon-0-900x614

Импресивна африканска куќарка на дрво во срцето на Лондон

Компанијата „Virgin Holidays“ од Лондон, успеа да им приреди пријатно изненадување на туристите и локалците во срцето на градот.

Screenshot_7

Македонија низ призмата на полски туристи

Матеуш Кановник е 20-годишен студент по кинематографија од Варшава, Полска. Заедно со неговите пријатели, тој изминатата година ја посетил Македонија.

life-before-dog-vs-life-afterGLGL-1000x500

Каков е животот пред и откако ќе земете куче?

Слично како што секој тазе родител ќе ви каже дека животот е сосема различен откако ќе добиете дете, и новите сопственици на кучиња може да ви го повторат истото.

PicMonkey-Co998-1000x500

Тоскана – мал земски рај

Марчин Собас уште пред осум години се заљубил во Тоскана, но за разлика од повеќето луѓе кои го посетуваат овој дел од Италија поради винариите, тој ја пронашол својата љубов во Continue reading