4-38-750x400

Домашен сируп за висок имунитет и здрав стомак

Кога ќе почувствуваме дека сме поистоштени од вообичаено и немаме сила ниту за работа, ниту за било какво физичко напрегање, значи имаме потреба од заздравување на телото.

glow-in-dark-tattoos-uv-black-light-38__605

Заблескајте со необична УВ тетоважа

Доколку се плашите од тетовирање или едноставно не сакате да го нарушите сериозниот впечаток пред вашите колеги и соработници, тогаш ова може да биде вистинското решение за вас.

PicMo999-1000x500

И Вини Пу има оскаровски амбиции

Оние кои страсно ги следат Оскарите, а особено оние кои жестоко навиваат за Леонардо ДиКаприо знаат дека животот нема да тече нормално се додека не се доделат статуетките.