woman with cold or flu

4 видови храна кои ја влошуваат настинката

Како што постои храна која може да ви ги ублажи симптомите на настинка и грип, така има храна која може само да ви ја продолжи болеста. 

street-style-new-york-fashion-week-spring-2013-stripes-top-boyfriend-jeans-hat_vintagesoul

Топ 6 основни парчиња облека кои постојано треба да ги имате

Добриот моден стил не подразбира скапи и најмодерни парчиња облека, туку она што го прави вашиот стил ВАШ и единствен!