Elijah Wood + Heloise & The Savoir Faire-Amoeba Music, Los Angeles, CA July 10, 201313

Елајџа Вуд доаѓа во Скопје како диџеј

Американскиот актер Елајџа Вуд познат по улогата на Фродо Багинс од трилогијата „Господар на прстените“ на оскаровецот Питер Џексон, на 4 јуни ќе дојде во Скопје, но не во улога на Continue reading

enhanced-30043-1453370630-4

Вака изгледа хотелот кој беше прогласен за најдобар во светот

Кога размислувате за тоа како би можел да изгледа најубавиот хотел во светот, сигурно мислите на раскошна градба на некој тропски остров.

hqdefault

Мејкап трикови за изморени очи

Коректорот не е единствен начин да направите очите да ви изгледаат одморено и свежо, туку само го привлекува вниманието на темните кругови под очите.