white-giraffe-leucism-albino-rare-animals-omo-tanzania-12

Бела жирафа во Танзанија плени со својата необичност

Оваа прекрасна жирафа не е продукт на фотошоп алатките. Станува збор за Омо, 15-месечната убавица која страда од леуцизам – состојба во која делумно се губи пигментацијата, па кожата изгледа Continue reading