PicMonkey Collage

Венеција инспирација за новите часовници на „Piaget“

Швајцарскиот бренд на часовници „Piaget“, бараше нова инспирација за својата колекција „Mythical Journey“, на романтичните улици на Венеција.

Screenshot_2

Лепено, сечено, монтирано: Груевски рапува на „The real slim shady“

Ако ништо друго, барем во целата трагична политичка сцена за која секојдневно сведочи македонската публика, голем број на креативци успеаја да пронајдат инспирација.

igloo-airbnb-new-york-brooklyn-patrick-horton-6

Друштво нуди игло на AirBnb: 200 долари за ноќевње

Маркетинг директорот Патрик М. Хортон кој живее во Бруклин, Њујорк, заедно со неговие цимери одлучи дека 2016 година е одлична шанса за да изгради игло.