communication

Знаци кои откриваат дека сте во љубовна врска без иднина

Проблеми од детството, неговиот пристап, но и бројните пријатели можат уште на почетокот да покажат дали вашата врска има иднина или не, тврди стручното лице за врски Маргарет Пол.

tumblr_ncdhhsw5up1tlud7ko6_1280

Топ 10 дестинации кои мора да ги посетите во 2016

На почетокот на секоја година уредниците на светските магазини објавуваат списоци на дестинации кои задолжително треба да се посетат. Ви ги претставуваме десетте најдобри дестинации за 2016 година:

IMG_6171

Бомба со витамини: Зелено смуди кое ќе ви ги „наполни батериите“

Суперхрана е епитет со кој обично се опишуваат оброците кои имаат висока концентрација на витамини и минерали.