20121020-143710

15 правила кои секој маж во одело треба да ги почитува

Ако за прв пат одбирате и носите одело, или пак само сакате да проверите дали доволно добро изгледате додека го носите омиленото сако, прочитајте го нашиот мини-водич:

104477_njam_630x0 (1)

Пица лепчиња кои веднаш ќе посакате да ги пробате

Доколку немате доволно време за подготовка на појадокот наутро, тогаш едноставно морате да го пробате овој специјалитет.

concealer

Мејкап трикови за изморени очи

Коректорот не е единствен начин да направите очите да ви изгледаат одморено и свежо, туку само го привлекува вниманието на темните кругови под очите.