29f27f8b6779fe2acc8ddadccea47ad0

Сируп од лук кој веднаш ќе ја смири кашлицата

Студенилото кое владее надвор од топлите домови и канцеларии е најголема причина зошто градите ви крчат и постојано кашлате.

2048px-Aurora-abisko-fisheye

Националниот парк Абиско – ремек дело на природата

Абиско е национален парк во Шведска, кој се простира на 77 километри квадратни, и е познат по неговата природна убавина, нордискиот див свет и одличните места за зимски авантури, како Continue reading

g-susam-mak-large-3-r

Крцкави соленки со сусам и мак – готови за половина час

Не знаеме за вас, но една од нашите омилени солени грицки се вртените соленки со сусам и мак. Одлични се за дружење со филм или омилената серија, а може да ги Continue reading