2-15-660x300

Шведска – земја од соништата

Древното Кралство Шведска е една од најпознатите високо развиени земји и со години котира меѓу првите позиции во светот по квалитетот и стандардот на живеење. Во оваа средина и природата Continue reading

572_1382519631

Станиќ се повлече од српската ракометна репрезентација

Ден по испаѓањето на ракометната репрезентација на Србија од Европското првенство 2016, во Полска, првиот голман Дарко Станиќ се повлече од понатамошните настапи во репрезентативниот дрес.