MTM1ODM2MDkzNjg4ODUxMDc1

Уште еден Инстаграм профил кој ќе ве направи љубоморни

Авантуристот и истражувач Џек Морис може да ве научи доста работи за тоа каде и како можете да го минете годишниот одмор. 

silhouette_splendor_dreamer_coffee_cup_lady_hd-wallpaper-1664428 (1)

Правила за пронаоѓње вистинска љубов

Пронаоѓањето на љубовта не е тешко, но нејзиното задржување за некои жени може да биде вистински предизвик, но некои едноставно се создадени да успеат во тоа, а причината е нивниот Continue reading

landscape-1452645723-screen-shot-2016-01-12-at-74142-pm

Кога „Глупав и поглупав“ ќе се претвори во емотивна драма

Кога ќе слушнете за „Глупав и поглупав“, првото нешто што ви доаѓа на ум е урнебесна комедија вредна за паметење.

b267d181d51c7ee710032c8e021ae6cafa85f798

Употреба на кафето за нега и убавина

Кафето е еден од најомилените утрински напитоци со кои го започнуваме денот, но освен за расонување, кафето има широк спектар на употреба и кога станува збор за негата на лице Continue reading