resized_650x365_origimage_551050

Најубавите скијачки центри во Швајцарија и Франција

Многу скијачи се заситени од скијачките центри во регионот каде стазите ги знаат на памет, а попладневната и вечерната забава им е досадна и веќе многу пати видена.

PicMonkey Collage

Последната фотосесија на Дејвид Боуви

Дека Дејвид Боуви се погрижи да го заврши својот живот на најспектакуларен можен начин, сведочи и неговата последна фотосесија, снимена по повод промоцијата на неговиот најнов албум „Blackstar“. 

Plastic-bottle-dangerous

Бeзбедна и опасна пластика: како да ги препознаваме?

Луѓето главно користат иста пластика од шишињата од вода или сок повеќе пати, не знаејќи дека тоа може да биде отровно.