dzemper(4)

Претворете го стариот џемпер во модерно здолниште

Сигурни сме дека некаде во ормарот имате стара блуза или џемпер кој во изминатите две (илиповеќе години воопшто го немате облечено. Реалноста е дека нема ниту да го облечете.

cover115-1000x500

Кога модерните филмови би имале постери од златниот период на Холивуд

За време на филмските студии, Питер Сталтс имал многу идеи за своето прво остварување, но од нив единствено останале филмските постери кои ги направил.

shutterstock_163244129_1

Симптоми кои покажуваат дека имате недостаток на витамини и минерали

Витамините и минералите се многу важни за правилно функционирање на телото и негово учество во сите биохемиски процеси.

izdelki-1000x500

Иновативни производи за домот кои ќе ви ги развеселат секојдневните активности

Ако сакате да внесете свежина во вашиот дом и да ги направите секојдневните задолженија во домот малку позабавни, ви претставуваме голем број слатки производи кои ќе ви ја олеснат работата Continue reading