132978148-540x320

Необична ловечка колиба во Норвешка

Во планините на западна Норвешка е изградена необична ловечка колиба, дело на дизјанерското студио „Сноухет“, која совршено се вклопува во нејзиното опкружвање и воопшто не го нарушува природниот изглед на Continue reading

rolat-od-meleno-meso

Ролат од мелено месо

Декоративен месен ролат кој е одличен за секоја прилика, едноставно и доста визулено мезе а може и како прилог кон ордевер или било кое јадење од компир или ориз.