business-consulting

Kако да ја зголемите продуктивноста на работа по празниците

Празниците поминаа, завршија забавите и семејните собири, па сега на работното место ве чекаат еден куп обврски, состаноци, натрупани распореди. За да не ви звучи сето тоа така страшно и стресно, Continue reading

14406028961

Тарантино изјави дека ќе сними уште 2 филма и потоа ќе замине во пензија

Американскиот режисер досега неколку пати повтори дека ќе престане да режира по десеттиот филм. Неговиот вестерн филм “The Hateful Eight“, кој за некој ден ќе почне да се прикажува во Continue reading

site-za-gogo

Хуманитарна вечер посветена на Горазд Николоски – Гого

Во понеделник на 18 јануари во ноќниот клуб „Хавана“ во Скопје со почеток во 21 часот ќе се одржи хуманитарна вечер посветена на Горазд Николоски – Гого.