the-ethereal-landscape-photography-of-daniel-kordan10

Убавината на планетата низ објективот на Даниел Коржонов

Фотографот од Русија, Даниел Коржонов постојано патува низ различни точки на светот и фотографира сè што му се чини интересно .

folded-paper-word-game-known-as-chatterbox

7 животни лекции кои може да ги научите од неуспешните врски

Минатите врски се тие кои ги сметаме за виновници за емотивниот багаж кој го носиме со себе, стекнатиот страв од раскинување, како и изгубеното време, енергија и чувства.