guns-n-roses

После долги години Guns N’ Roses ќе настпат во полн состав

Се чини дека Аксл Роуз и Слеш конечно се смириле. Една од најголемите кавги во светот на рок музиката, помеѓу фронтменот на оваа група и гитаристот е конечно завршена.

PicMonkey-Collage11-1000x500

Речиси заборавени слики на Мајлс Дејвис

Иако неговите уметнички дела се појавуваа повремено во рамките на омотите на маестралните албумски изданија, Мајлс Дејвис не бил сликар од раната младост и започнал да се бави со оваа Continue reading

PicMonkey4-1000x500

10 познати личности кои ја одбележаа 2015

Многу познати личности се појавуваа во текот на 2015 во печатените медиуми, на интернет и на малите екрани, но сепак некои од нив постојано беа еден чекор пред останатите.

IMG_0087

Хуманитарна акција на Детската академија Бреинобреин

30 Декември 2015 , предновогодишно утро, по некој сончев зрак и детски насмеани лица кои ѕиркаат од прозорците.