iStock_000070580759_Medium-1000x500

Новогодишни одлуки кои никогаш не успеваме да ги исполниме

Според истражувањата на магазинот Форбс само 8% од луѓето навистина успеваат да ги исполнат зацртаните новогодишни одлуки, почитувајќи го предвидениот рок.

80612491

До витка фигура со помош на само две состојки

Вообичаено кога забележуваме дека треба да ослабеме, почнуваме да размислуваме од што сè треба да се откажеме во исхраната.