single-girls-problems-advantages-illustrations-livingstov

15 ситуации во кои ќе се пронајдат слободните девојки

Да се биде сингл дефинитивно има свои предности и недостатоци. Но, нема сомнеж во тоа дека понекогаш е подобро да бидете сами, отколку во врска која не ве прави среќни.

toxic-toys-china-1

Како да ги препознаете играчките кои содржат опасни материи?

Причините поради кои некоја играчка е означена како опасна се различни, а се однесуваат на хемискиот состав, можноста од здобивање повреди, изгореници, задушување…

PicMonkey-Collage19-1000x500

Одлични фотографии и без фотошоп

Веќе знаете дека природата може да биде толку магична, што каква било имитација со помош на технологијата не може да го достигне она што го создала таа низ времето.