763905-650-1448267791-81Btu0Wj0SL

Симпатични илустрации кои ги опишуваат малите задоволства

Филипа Рајс е млада и талентирана уметница од Англија, и воедно авторка на книгата исполнета со прекрасни илустрации „Soppy“.  

stye-660x425

3 едноставни начини да елиминирате јачмен од окото

Јачмен  е вид на очна  инфекција која се појавува на очните капаци и може да биде надворешна или внатрешна.