baharat

Зачини кои ќе ви помогнат да ја одржите линијата

За да се чувствувате подобро и да бидете во форма можете да посегнете и по зачини кои ќе ви помогнат да ја одржете линијата.

benjaminheath-places-wcth041

14 неверојатни фотографии кои ќе ви ја разгорат желбата за патување

Фотографот Бенјамин Хит се занимава со фотографирање на местата кои ги посетува, а кои со сигурност ќе ви ја разгорат желбата за патување.

Screenshot_3

Луд Украинец: Скокање од воз во река

Студен есенски ден. Додека вие удобно се релаксирате во вашата комфортна зона, овој човек е подготвен да скокне од воз во движење во студените води на реката Днепар во Киев, Continue reading

Nashville_Vending_Machine_3.0

Како би изгледал првиот автомат за продажба на автомобили?

Дали можете да замислите како во иднината купувате автомобили како што сега правите со чоколада или освежувачки пијалоци – со помош на автомат?