flbq2cz-1000x500

Day to Night: 24 часа во една фотографија

„Day to Night“ е серија фотографии на Стивен Вилкс, која се состои од повеќе фотографии што се компресирани во една сцена која ги прикажува сите периоди од денот.

PicMonkey Collage

Маките кои ги имаат бремените жени

Лајн Северинсен, дизајнерка и мајка на две деца во Берген, неодамна ја објави нејзината серија од едноставни комични илустрации посветени на бременоста и мајчинството.

gallery-1446826017-upldfsdfsdfoad-1000x500

Лак за нокти во спреј – маникир од иднината

Лак за нокти во спреј? Тоа звучи прилично хаотично знаејќи го фактот дека и онака имаме доволно проблеми со одржувањето на линиите со обичната четка за лак.