22.10.prsti_

Формата на прстите го открива вашиот карактер

Веројатно повеќето од вас имаат слушнато за одредувањето на судбината на животот според линијата на раката или пак преку гледање во истата.

Carrick-a-Rede-Photo-by-Tomas-Kotasek

Прекрасен мост со јажиња во Северна Ирска

Карик а Реде а познат мост со јажиња во Антрим, Северна Ирска. Благодарение на својата уникатност и прекрасните околни пејзажи, мостот е една од најголемите туристички атракции во овој регион.

MTI4OTk3OTQ2MzM0Mjg3MTIy

Кул канцелариите на „Mattson Creative“ можат да ја разбудат креативноста во секого

Ти Метисон од „Mattson Creative“ е еден од најталентираните графички дизајнери на пазарот во моментов.

0519a123af57bc165ff3ffc01e73b98d6_view_l

Леден брег – торта со плазма бисквити

Љубителите на плазма бисквитите сигурно секогаш се радуваат кога ќе наидат на рецепт за десерт кој како една од состојките ги има овие бисквити.