011

Прозорец на покривот кој се претвора во балкон

Архитектите препорачуваат дека идеално решение за оние кои сакаат поголема светлина во нивните домови, е изградбата на покривни прозорци.

96915_profimediapita_630x0

Вкусна, ароматична, чоколадна пита

Насекаде ширум светот питите се приготвуваат на различен начин. Денеска ви прикажуваме чоколадна пита некарактеристична за нашето поднебје, која со сигурност веднаш ќе ве овои.