decoracion-cocinas-frigorificos-smeg-16 (1)

Нов изглед на вашиот фрижидер со минимален трошок

Сигурни сме дека и вие стотина пати сте се нашле пред оние шарени весели фрижидери во продавниците за бела техника, обележани со етикетата „специјално издание“ и сте замислувале колку убаво Continue reading

1437401096-1000x500-1000x500

Oas1s куќа – најдобар пример за зелена архитектура

Замислете да живеете во град опкружени само со зеленило и да одгледувате зеленчук и овошје на фасадата околу прозорите и терасата.

21wild-600

Филмови кои ќе ви ја разгорат желбата за патување

YouTube каналот „Matador Network“ објави видео во кое се измешани 10 филмови кои ќе ви ја поттикнат желбата за патување.

Cropped image of beautiful woman eating fresh vegetable salad

Намирници за млада и здрава кожа

Постојат милиони креми, тоници и останати козметички препарати кои даваат блескав тен, меѓутоа одредени намирници се многу важни за здрава кожа.