-Upload--Vesti-skopjeid.com-bob-marley_13_2013424132418

Места на кои некогаш се собираа младите во Скопје

Секое време си носи свои обележја и свој дух. Секоја нова генерација има свои навики, а оние кои ви ги прикажуваме денес се однесуваат на катчињата за дружење на младите Continue reading

Young couple in sunset

Митови за мажите во кои повеќето жени веруваат

Кога зборуваме за машко-женски односи, односно како мажите се поставуваат кон поубавиот пол, има некои работи кои се непишани правила кои во суштина не се вистински.

PicMonkey Collage

30 француски селца кои изгледаат како од бајките

Повеќето луѓе кога ќе слушнат за Франција, веднаш помислуваат на убавините кои ги нуди Париз. Меѓутоа, малку подалеку од оваа стара метропола, се наоѓаат идилични селца кои нудат поинаков вид Continue reading

slap-it-butt-lamp-3

Овие лампи во облик на задници „се палат“ кога ќе ги плеснете

Доколку е некој обожавател на „плескањето задници“, еве му совршен изговор за да го направи тоа, без никој да го осуди.

IMG_8725-blog-energetske-kopice

Енергетски корпи за убав почеток на денот

Доколку сте во моментов на диета со здрава исхрана, а чувствувате силна потреба за десерт, тогаш се наоѓате на вистинската страница.

lol-1000x500

18 луѓе кои не заслужуваат да земат плата за извршената работа

Кој работи – греши. Човечки е да се греши, но мајсторите и дизајнерите прикажани подолу, сосема потфрлиле при извршувањето на нивните должности.