jpeg-2-1024x695 (1)

Мултифункционална подвижна кујна

Поголемиот број кујни се состојат од еден голем систем на висчеки елементи, работни маси и мијалници, кои немаат можност за трансфомација.

PicMonkey Collage

Овие керамички садови со животински облик ќе ве освојат од прва

Марта Туровска е уметница од Варшава, Полска, чии керамички садови за кратко време ги освоија симпатиите на јавноста.

PicMonkey-Collage16-1000x500

Смешни стрипови објаснуваат што значи да се биде сопственик на мачка

Вие сте горд сопственик на една или повеќе мачки, но често ви се случува да не го разбирате сопственото милениче или вашиот заеднички живот да претставува низа ситуации во кои Continue reading

tumblr_nvl2znWBPo1tc3dsmo1_1280

Како се менуваа венчалните фустани во изминатите 100 години?

YouTube каналот „Mode“ објави видео во кое е прикажана еволуцијата на венчаниците во изминатото столетие.

77f2ef62-828b-4940-9074-8172598a3afa

Прстен полн со пилешко и растопено сирење

Доколку решивте да повикате гости на ручек, тогаш се подразбира дека храната која ќе ја сервирате освен што ќе биде вкусна, потребно е и да изгледа фантастично.