make-leaf-bowl55-634x360

Направете украсна чинија од лисја – есенско декорирање на домот

Есента веќе пристигна, па набрзо ќе забележиме како крошните на дрвата ја менуваат бојата, а во парковите ќе може да најдеме суви лисја во прекрасни портокалови и жолти тонови.

coverdom1-1000x500

9 едноставни совети за тоа како правилно да го осветлите домот

Светлина игра клучна улога во креирањето на општата атмосфера на домот, но голем број на луѓе го забораваат или игнорираат овој аспект.

PicMonkey-C3-1000x500

Од машка перспектива: што прават жените на Инстаграм

Дека мажите се од Марс, а жените од Венера се уште не е потврдено, но дека мажите имаат јасен став за тоа што жените навистина прават на друштвените мрежи е Continue reading