one-room-Scandinavian-apartment-main-space

Сладок еднособен стан кој изгледа свежо и удобно

Овој примамлив еднособен стан е прекрасен пример дека со правилен дизајн и инспирација и малиот простор може да изгледа удобно.

maxresdefault (1)

Екстремен велосипедизам низ песочните дини на Намибија

Намибија, Африка. Не баш најкарактеристичната дестинација која би ја одбрале велосипедистите за своето искуство, но тоа не беше причина за „Moment Pictures“ заедно со Кајли Џејмсон да не допатуваат токму Continue reading

untitled-17-1000x500

Инстант – апликација која ви кажува колку часа дневно го користите вашиот паметен телефон

Повеќето од нас, секој ден широко ги користат паметните телефони, но малкумина можат точно да кажат колку часа дневно минуваат со телефоните в рака.

naljepnice-banane

Што значат лепенките на овошјето?

Сигурно при купувањето овошје од маркетите, многупати сте забележале дека на нив се наоѓаат налепници. Но, дали воопшто знаете кое е нивното значење?