fuzg-1000x500

11-та невеста што ќе носи венчаница стара 120 години

Денес невестите се помалку склони да се одлучат за традиционални свадбани фустани, а камоли да ги носат фустаните на нивните мајки, баби и прабаби.

6807732-3x2-700x467

Неочекувана дупка на брег во Австралија „проголта“ камп

Стотина метри широка дупка неочекувано се отвори во популарен камп на австралискиот брег, голтајќи неколку автомобили и камп-куќичка, пренесуваат локалните медиуми во неделата.