wes-anderson-postcards-mark-dingo-francisco-designboom-08GLGL-1000x500

Разгледници од замислените светови на Вес Андерсон

Дестинациите и пределите во филмовите на Вес Андерсон изгледаат истовремено реално и магично

cdv

Рецепт: овошен тарт на стапче

Што има подобро од вкусен овошен тарт? Овошен тарт на стапче! Овој едноставен десерт кој се подготвува за половина час сосема ќе ги одушеви домашните, а фантастичен е за секакви Continue reading