PicMonkey Collage

10 села во Македонија кои го одземаат здивот (Втор дел)

Македонија ги поседува сите услови за успешен селски туризам. Ви ветивме продолжение на статијата „10-те најубави села во Македонија“, а сега и го исполнуваме.

cover8-1000x500

10 бизарни градби на ексцентрични милионери

Што да се прави по заработени стотици милиони и безброј купени вили, автомобили, приватни авиони, јахти и останати луксузни производи?