Thai boys splashing whit in a river.

Фото на денот: Разладување

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/08/2e00531aa73544a465bbcca06ff777f8.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column][/vc_row]

maxresdefault (1)

Старо комбе и величенствена авантура околу Алјаска

Во јануари 2015 година, група пријатели одлучи да се препушти на необична авантура – пат околу Алјаска со стар, жолт автобус.

24-Insanely-Beautiful-Wall-Bookshelves-For-Enthusiast-Readers

24 прекрасни ѕидни библиотеки за најстрастните читатели

Во оваа ера на технологијата во која пристапот до информаци е неверојатно брз, книгите стануваат реткост во рацете на младите.

asdasd1-1000x500-1000x500

Најпопуларните играчки во последните 100 години

Од фигури изработени од теракота кои потекнуваат од стариот Рим па сè до Рубиковата коцка, детските играчки се нешто што е присутно во општествата илјадници години. 

p0306tf7

Дали најновата изложба на скулптури на Бенкси го опфаќа и Скопје?

Вчера во Англија беше отворена необична изложба на скулптури, која беше тајно израдена од светски познатиот уличен уметник Бенкси.