MTMyNDIzOTA1MTEyNTkzNjgy

Франсис Харди – прекрасна убавица која плени

Франсис Харди, прекрасниот француски модел и актерка, е една од најпрекрасните жени кои светот некогаш ги има видено.

hanging-glass-pool-sky-embassy-gardens-ballymore- (3)

Небесен базен ви овозможува да лебдите 35 метри над Лондон

Зборот луксузно допрва ќе ги помести границите на своето значење, откако беше прикажан амбициозниот план за изградба на „лебдечки“ базен во Лондон, кој е предвидено да се наоѓа во просторот Continue reading