lenkr-1-900x506

Минималистички велосипед кој освојува со својата едноставност

Велосипедот „V1-Walnut“ од германскиот бренд Lenkr, е модерно и минималистичко возило кое претставува комбинација од само два вида на материјал: ореово дрво и алуминиум.

f22b5b432f4cec0c76de50c9c07a08a7

Домашен дезодоранс од природни состојки

Разните дезодоранси кои ги купуваме од козметичките салони за да го неутрализираме мирисот на потта, најчесто се полни со хемикалии кои штетно влијаат на кожата и потните жлезди.

WroclawDwarfs_Fotostrasse_4

Скриените џуџиња во Вроцлав: Од политички бунт до градско одбележје

Вроцлав е еден од најубавите градови во Полска. Прекрасната архитектура, бројните знаменитости, паркови и динамичниот живот се заслужни за тоа што од година во година тој е се повеќе преплавен Continue reading

Fully Loaded Hasselback Potatoes 800 2076

Вкусен и необичен: Лепеза компир

Нема некој кој не ужива во вкусот на компирот, приготвен на каков и да е начин. Денеска ви прикажуваме еден понесекојдневен, кој дефинитивно вреди да го пробате.