11850782_10203192523974135_796963349_n

Зошто секој „мeм“ се пишува со ист фонт?

Зад секој смешен „мем“ стои неговиот препознатлив фонт: бел, болдиран со големи букви, кои се истакнуваат со црни линии. Овој фонт се нарекува „Импакт“ и има многу богата историја.

o-WALKCAR-facebook

WalkCar – за оние кои ги мрзи да пешачат

Премногу сте мрзеливи за да пешачите, а автобусите ви се инат како вистинска тортура? Со скејтборд би изгледале навистина кул, но не сте баш сигурни во вашите способности да се Continue reading