55c79e2a4375a

Мало момченце се обидува да скрши плочка на часот по таеквондо

Гледањето на видеото во кое мало момченце се обидува да го заслужи својот бел појас во Таеквондо е можеби најдобрата лекција по упорност која можеме да ја добиеме.

Jinxy-Jenkins-and-Lucky-Lou-piensa-es-gratis

Најдобриот краток анимиран филм за 2015 година

Мајкл Бидингер и Мишел Квон, апсолвенти на колеџот за уметност и дизајн „Ringling“, го креираа филмот „Jinxy Jenkins and Lucky Lou“.