11254011_10203163495848450_1785529927_o

Како течеше снимањето на Straight Outta Compton – филмот за фамозната рап група N.W.A

Музичките документарни филмови често знаат да ја разочараат публиката. Едноставно, ваквата форма е деликатна и може да западне во многу „стапици“.

11846433_10203163057637495_974834520_n

Кои се најсмртоносните карактери во универзумот на Марвел?

Блогот Morph Suits неодамна креираше интересен инфографик насловен „Убијците од Марвел“ (Murderers of Marvel) со кој се опфатени најсмртоносните карактери од стриповите на овој издавач.