landscape-1437675536-hbz-style-me-pretty-bedazzled-index-1000x500

Венчаници кои ќе ве фасцинираат

Традицијата вели дека венчаниците треба да бидат бели, а поновите обичаи наложуваат дека тие треба да бидат богати со рачно изработени детали кои ќе сведочат дека тоа е најпосебното парче Continue reading

woman-with-hot-water-bottle

3 знаци кои покажуваат дека нешто не е во ред со вашата менструација

Тегобите кои ја придружуваат менструацијата со кои се бориме од месец во месец се  вообичаени за жените.

JimiHendrixBanner

Погледнете го документарниот филм за Џими Хендрикс

Погледнете го документарниот филм „Hear My Train A Comin“, режиран од страна на Боб Смитон, во кој е прикажан животот на еден од најлегендарните музичари на 20 век, Џими Хендрикс.