The-Big-Foot-at-Batu-Bolong-Temple

Прекрасните пејзажи на Денпасар, Бали

Ако ги затворите очите и замислите како изгледа Бали сигурно ќе го видите точно тоа што фотографот Бертони Сисванто го доловил со својот фотоапарат.

the-worlds-worst-tattoos-ever

28 неверојатно ужасни тетоважи од кои ќе ве болат очите

Оваа компилација ги кобинира 28-те најужасни тетоважи кои некогаш сте ги виделе, со најразлични печатни грешки, шокантни уметнички дела (ако може да се наречат така) и многу погрешни избори.

PicMonkey Collage

Пријателски настроени верверички кои сакаат да се дотеруваат

Мери Крупа стана позната меѓу нејзините пријатели и познаници како „преговарачка со верверичките“.

Must-Haves-For-Your-Beach-Bags

7 работи кои морате да ги понесете во вашата торба за плажа

Нема ништо полошо од тоа да појдете на убава песочна плажа, и да сфатите дека сте заборавиле да понесете со вас некоја клучна работа како пешкир или пак крема за Continue reading

Man holding bouquet of flowers and knocking on door

15 маки кои ги имаат оние кои се почуствителни во врската

Вашиот партнер често пати ви вели дека претерувате, но вие не го делите неговото мислење: